Wednesday, November 14, 2012
almond butter
Presoak two handfuls of almonds in water a day. Blanch the almonds and blend them into a soft and creamy butter. You'll need a good blender and a little patience. The butter is sweet without being sugary like marzipan. It's perfect on bread for little baby beginner eaters, in porridge or as a little dessert with lots of blueberries. Could be used in bread and cakes, maybe, but I haven't tried that yet.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Umm, det har vi også haft lavet og Carla elsker det! Vi lagde dog ikke mandlerne mandlerne i blød, men ristede dem i stedet for. Det er en rigtig lækker og dejlig sund snack. Tror snart at det må være på tide med en ny portion :)
ReplyDeleteHa en dejlig dag :)
Det lyder også lækkert med ristede mandler - det vil jeg prøve næste gang :) Det er første gang, jeg har lavet det - faktisk for at finde noget, der var egnet til baby-pålæg til Molly. Hun kan rigtig godt li' det :)
ReplyDeleteSå må jeg have lavet det igen, så Vigga også kan smage det. Hun er ikke såå meget til rugbrød. Spiser faktisk helst bare agurkskiver, æber og appelsiner, som hun selv kan sidde med i hænderne :)
DeleteDet smager så godt! Flora fik det også som baby, men ikke hjemmelavet. Det fra helsekosten er brunt (det er nok med skaller), men smager også skønt.
ReplyDeleteDet ser så lækkert ud Inger Marie - det må jeg prøve til lille Carla som slet ikke gider spise brød. Måske det her lækre pålæg kan overbevise hende? Kram Ida
ReplyDeleteIda - det er jeg sikker på, at Carla, kan lide! Molly guffer det i sig, og hun hart jo ellers haft en lidt hård debut som spiser :) Avocado med fint revet æble eller gulerod kan også anbefales som smørepålæg - det er sødt og blødt. Og fyldt med gode fedtstoffer.
ReplyDelete