Sunday, June 30, 2013
weekend photos
1. Rhubarb jam with lots of vanilla, my sister's recipe.
2. Dinner.
3.+4. The girls.
5. A really nice soapbox car we passed on our bike ride today - made out of an old pram and a chair seat. Would be nice to make something similar for the kids when we go to our Swedish house during the summer vacation.
6. Tiny tarts with summer berries and skyr.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Hov, må jeg ikke få din opkrift på rababer syltetøj? Jeg elsker rababer.
ReplyDeleteHej Signe - den kommer her: 1 kg rabarber, 750 g sukker, 2 vanillestænger, evt. atamon el. spiritus til skylning af glas. Skær rabarberne i små stykker og hæld dem i en stor gryde sammen m. sukkeret. Lad det stå, til rabarberne safter. Tilsæt vanillekorn og stænger, bring i kog og lad simre i ca. 10 min. Hæld på skoldede glas og luk til med det samme. Jeg fik de fire glas, du kan se på billedet af 1 kg rabarber. Man kan også bruge ingefær eller kanel i stedet for vanille - men vanille og rabarber passer bare så godt sammen :)
DeleteHej Inger Marie
ReplyDeleteKan man bruge de almindelige grove, som vi har haven fuld af, eller skal det være vinrabarber?
Kh. Maja
Maja - det kan man sagtens! Jeg har brugt grove rabarber fra vores overbos svenske have. Det er super enkelt at lave og smager skønt :)
Delete