Wednesday, March 30, 2011

Her day

She can easily spend all her day
1) watching Cirkeline
2) cooking

I try to be restrictive about # 1 but admittedly it is such a great opportunity to get some work done myself.
At the moment Cirkeline and Pippi are favorites.
Any good suggestions for other good quality movies for little two-year-olds?

6 comments:

 1. · { Du skal finde Mulvarpen den er fantastisk, og det fineste tegnede univers ... meget inspirende for en krea mor også ;-))) KH/ } ·

  ReplyDelete
 2. · { http://www.moviezoo.dk/alle-produkter/soeg/muldvarpen?gclid=CPvIhIaB-KcCFdsU3godgT3gsQ ... og stave kan jeg hellere ikke ... Muldvarpen ... KH/ } ·

  ReplyDelete
 3. Lige hvad vi ville foreslå. Begge vores børn har set Mulle ( muldvarpen ) RIGTIG meget. Du kan købe dem i den store Fona på strøget og så er de endda rigtig billige, jeg tror 50,- for en film.

  ReplyDelete
 4. Åhh, ja Mulle - den havde jeg helt glemt, men nu dukker den frem fra barndomsarkiverne! Den er så fin, og den lille muldvarpe så rar! Tak for tippet - den skal vi helt sikkert have fat i.

  ReplyDelete
 5. Mummi! Min to-og-et-halvt-åring elsker det! Og Timmy Time, selvfølgelig.

  Så søt hun er!

  ReplyDelete
 6. Camilla, TAK! Mummi er fantastisk, jeg var ikke sikker på, om hun var helt stor nok, men vil lade det komme an på en prøve. Timmy Time kender jeg ikke, men vil straks checke det ud!

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!