Monday, September 5, 2011

Before we go inside


Just some random photos from the last couple of days. The weather changing between sun and heavy rain. We try to stay outdoor as much as possible, absorbing maximum of light before the days of indoor life begin.

2 comments:

  1. Hej inger-marie, hvis du en dag vil begynde på noget patchwork, vil jeg meget gerne sende forskellige stofstykker til dig. Du siger bare til:) det er i øvrigt et super fint stykke patchwork på billede 4. Hvor kommer det fra? Hav en rigtig fin dag!

    ReplyDelete
  2. Sophie - det lyder fantastisk! Jeg drømmer meget om patchwork, men endnu er det ikke blevet. Patchwork-forhænget på billederne (det er faktisk to sammensatte fotos) er fra den fine butik Nué - de har de mest fantastiske forhæng til deres omklædningsrum, og jeg får altid lyst til at kaste mig over syarbejdet, når jeg har været derinde :)http://www.nuecph.com/shop/nue/

    ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!