Monday, January 30, 2012

Crisp

This weekend we finally had snow. It looks so fine. I love the douce nuances that everything is rounded with when it's crisp and cold.

Frida Viola is eating blueberry smootie and draws at everything available.

6 comments:

 1. Så fine billeder...
  Jeg har stadig problemer med at skrive. Og der er også indlæg, der er forsvundet fra min egen blog... Meget mystisk. Men jeg læser herinde hos dig selv om jeg ikke skriver:) Kh Sophie

  ReplyDelete
 2. Hej Sophie. Hvad bruger du? Mac/Win? Firefox, Chrome eller IE? Jeg prøver at komme til bunds i det her, men det lader til at Blogger er lidt ustabil med hensyn til kommentarfunktionen. /A

  ReplyDelete
 3. Hej A (Inger-Maries mand?)
  Ja, jeg ved ikke, hvad det er, men jeg bruger IE. Er det bedre med en af de andre? Det er sødt af dig at være på sagen!/Sophie

  ReplyDelete
 4. Hej Sophie

  Jeg ville sige, at det er bedre med en af de andre. IE8 og IE9 er ved at være lidt bag af dansen, og det kan give problemer. Firefox og Chrome understøtter næsten alle de nye teknologier bedre - og er hurtigere. Førstnævnte kræver lidt meget af maskinens hukommelse (stadig), mens jeg altid frygter at komme lige lovlig meget i Google uigennemsigtige lomme med sidstnævnte. Dog er både Gmail og Blogger Google-produkter, så de er nok testet godt og grundigt igennem med Chrome og får sikkert lidt særbehandlig.
  Jeg lagde IM's kommentarfunktion om fra at ligge inline (dvs. på samme side) til at linke til en separat side, fordi netop IE kløjes, når kommentarfunktionen er inline. Prøv at lægge mærke til, om ikke det er et mønster, du kan genkende. En tredje mulighed er, at kommentarerne åbner i et popup-vindue, men jeg bryder mig ikke om popups, og de er altid i fare for at blive blokeret af forskellige browsere og ekstrafunktioner, som folk har installeret (ofte uden at vide det). Jeg håber ikke, det blev for teknisk 8-)

  ReplyDelete
 5. Kære Sophie - undskyld! Jeg har været væk hele dagen og Anders (ja, det er min mand) har været på banen. Han er undskyldt, fordi han arbejder med den slags til dagligt!

  ReplyDelete
 6. Tusind tak for det lange svar. Jeg har lagt kommentarerne om, så de er ligesom her på finurlig. Og det var ikke for it-indviklet:) Hav en fin dag begge to!

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!