Tuesday, May 1, 2012

Big Girl


After Molly has been born I really miss my big girl. I miss all the time we spent together just the two of us. I miss being very close to her, and I miss having those little peeks into her universe. I still find it difficult - I guess it's part of being a parent. Today her kindergarten was closed - we had a nice day in the sun.

4 comments:

  1. Kender udemærket følelsen, og det blir ikke mindre af at have fået barn nr tre! Men nyder tilgengæld NÅR der er 'solotid' med hvert enkelt barn... Kan godt forstå du har nydt dagen, hun er da en skønhed ;)

    ReplyDelete
  2. hej inger marie. den fornemmelse kender jeg fuldstændigt:) da vi fik flora blev det hurtigt sådan, at jeg altid var sammen med hende og min mand med tue. og jeg kan stadig nogle gange føle at flora er "mit" barn og tue min mands. af og til kan jeg godt blive lidt ked af det, når jeg tænker sådan, men så tænker jeg, hvor dejligt det er at tue har sådan en god far. og det er jeg sikker på frida viola også har! knus fra sophie

    ReplyDelete
  3. Sophie, du har helt ret - det er samtidig så fantastisk at fædrene kommer mere på banen ift. de store børn - og jeg kan virkelig se, hvordan de to er ved at udvikle et helt særligt og meget fint forhold. Det trøster, når man gang på gang må sige, "ikke lige nu - jeg skal lige amme"... :)

    ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!