Saturday, June 16, 2012

Amimono - DaffodilMy mom's aunt has knitted this beautiful amimono cardigan in sky coloured highland wool. It's a maternity gift from my mom, and it's perfect for breast feeding (and our so far cold summer!). The colour isn't just grey but has lots of nuances in it - blue, green, violet, pink - exactly like the sky, which the photos doesn't justify at all.

Isn't the back of it beautiful?


More amimono designs here and here.

6 comments:

 1. Den er meget smuk, Inger Marie! Men deres designs er vist for øvede strikkere. Jeg har købt garn til en Pippi Langstrømpe trøje til Flora (den råhvide med mønster i blå og rød, som hun har på i filmene!).

  ReplyDelete
 2. Hvor er den smuk! Og ja, perfekt til amning ;) sikke en fin, fin frisure :)

  ReplyDelete
 3. Sophie: Ja - jeg kunne aldrig strikke trøjen selv, men min mors moster er så dygtig :) Hvor lyder det skønt med Pippi-trøjen til Flora! Pippi er jo et godt forbillede at have, når man er en lille pige :)

  Mette: Fletningen er noget helt nyt, jeg lige har lært at lave på mig selv ;-) Jeg har aldrig været god til at sætte mit hår op, men fletningen er slet ikke så svær at lave.

  ReplyDelete
 4. Wow hvor er den bare utrolig fin!! :) Gad vide om min mor mon kan overtales...

  ReplyDelete
 5. Hej!
  Jeg har forsøgt mig med et par amimono-opskrifter, og dem, jeg har prøvet, var ikke så svære at gå til. Helga Isager er dygtig til at få enkle tricks til at ligne en million. Så bare spring ud i det! :-)
  Bedste hilsner Ida.

  ReplyDelete
 6. Ida - tusind tak! Jeg har rigtig meget lyst til at prøve, måske jeg skulle starte med en trøje til en af mine piger, så projektet ikke bliver så stort ;-)

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!