Friday, July 6, 2012

Flea MarketGood morning :)
My aunt, some of her friends and my mom are making a flea market this weekend (July 7-8) at my grandmom's old house, Dagnysminde. So if you by any chance should be in the Northern part of Denmark, come visit us!
A and I will bring some things too - but not so much because we had to bring it with us from Copenhagen.

You will find us here, Saturday and Sunday 10 am- 4 pm: Dagnysminde, Søttrupvej 1, 9881 Bindslev.

2 comments:

  1. åh, det ville jeg gerne have besøgt :) jeg vil lige spørge om noget: når du er i Sverige, kan du så være på nettet? og hvordan? kram Sophie

    ReplyDelete
  2. Hej Sophie. Ja - det kunne have været hyggeligt at mødes på loppemarkedet :) Ift netforbindelse i Sverige: Vi har ikke permanent netforbindelse i ødegården, men vi har købt en usb-dongle fra halebop, som er Sveriges telmore. Vi er så heldige, at der er en mobilmast på toppen af bakken lige i nærheden af ødegården. Vi har købt halebop donglen i en "on/off" butik i den nærmeste by, men de kan vist fås alle mulige steder. Vi tanker mobiltid, så vi ikke skal betale for et abonnement (fx 100 sek for en uge - det er ret billigt, men man kan se priserne på halebop.se). Hvis i har 3 som teleselskab hjemmefra, er det samme takst i Sverige og i DK, og man kan derfor bruge sin iPhone som modem, uden at det koster ekstra - hvis der altså er dækning for 3 (de dækker vist bedst i byerne). Det er primært Anders, der har stået for den del - men spørg igen, hvis det hele er lidt uklart ;-) Håber i kan finde ud af noget - og selvfølgelig at i har det skønt deroppe!

    ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!