Wednesday, August 22, 2012

my home today
1. Love the colour of these ceramic beads.
2. Apples from a friend's garden.
3. New chest of drawers. I like the colour but it need to be repainted, though.
4. Lyngby vases - the tiny one is from A's grandmom, the two bigger ones are from a flea market in Sweden this summer, only 25 SEK for the two of them.
5. Baking.
6. Summer (koldskål!).
7. Homemade muesli in jars from affär.

7 comments:

 1. sikke fint porcelæn på billede 1 & 6! müsli laver vi også tit herhjemme. det er efter en opskrift i Meyers Almanak.

  ReplyDelete
 2. Sophie - porcelænet er fra vores bryllup, hvor vi dækkede op med ene forskellige tallerkener, jeg havde fundet på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Derfor har i stabelvis! Nogle er dog gået videre til venner, nogle er endt i ødegården og nogle solgte jeg på vores loppemarked i sommer. Men vi har stadig mange :)Meyers müsli må jeg også prøve - denne er bare sådan en, der er lavet ud af, hvad vi havde i skuffen ;-)

  ReplyDelete
 3. Kære Inger Marie.
  Jeg faldt over din blog ved et tilfælde for nogle måneder siden og synes simpelthen den er så fin og inspirerende :-) Og stort tillykke med søde Molly - hvor er det dejligt for jer! Vi fik en lillebror i familien i oktober og nyder at være en mere.
  I weekenden var vi til bryllup hos et vennepar på Møgelø, hvor vi mødte Lena (og Kenneth, det var Lenas storesøster, der blev gift), og hun fortalte, at I var til deres bryllup samme sted sidste år - og at de er med i den fantastiske ødegård. Pudsigt :-)
  Håber I har det godt - hils Anders, og mon ikke vi snart støder på hinanden ude i kunstverdenen?
  Kh. Sidsel (fra Passepartout)

  ReplyDelete
 4. Sidsel - nej, hvor hyggeligt med en hilsen fra dig! Og tillykke med jeres lillebror :) Hvor er det sjovt med Jette og Nis - Møgelø er et fantastisk sted. Ja, jeg håber, vi støder på hinanden - det kunne være sjovt at ses - dog må jeg indrømme, at jeg sjældent kommer afsted til ferniseringer og den slags lige nu med lille Molly!

  ReplyDelete
 5. Ja, virkelig sjovt at finde dig her i cyperspace :-) Og tak, ham lillebroren en helt fantastisk, så vi nyder ham alle tre.
  Møgelø var virkelig skøn! Og brylluppet var simpelthen så fint. Solskin, søde mennesker og gode taler :-)
  Jeg synes også det er svært at komme til ferniseringer, nu hvor der er to små (og fordi fredag 17-19 er et af de absolut mest hektiske tidspunkter i vores uge ;-)) - men mon ikke det lykkes en dag...?

  ReplyDelete
 6. I have a neighbor who gives me her apples. They taste so good. I love to eat cooked apples in honey. That is so yummy.

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!