Tuesday, October 30, 2012

SilenceI love the light and the silence of this time of the year. In the mornings, when Frida Viola and A and the rest of the house have left, Molly takes a nap and everything is so quiet.

6 comments:

 1. Nyder dine stemningsfulde billeder -og ikke mindst- evigt inspirerende (og ofte tekstile) links ;)
  Stilhed er en FANTASTISK ting (siger moren til tre små ballademagere). Og tidlige vintermorgener har noget helt særligt over sig...

  ReplyDelete
 2. Nu kom jeg til at tænke på, da jeg gik hjemme med Flora. Den bedste tid! Håber for dig (og resten af familien), at du kan strække tiden hjemme med Molly så længe som muligt. Kh Sophie

  ReplyDelete
 3. Så dejligt. Det er lige præcist sådan jeg ønsker mig det. Men for det mester ender jeg med at have travlt med at nå en hel masse når Vigga sover. Tak fordi du inspirerer mig til at mærke og nyde stilheden (og måske også slukke computeren ind imellem ;)

  ReplyDelete
 4. Sophie - ja, det er virkelig så dejligt at have muligheden for at være så meget sammen med de små. Her hvor vi bor, er det rigtigt svært at få institutionsplads - så lang barsel kommer næsten helt af sig selv.

  Mette - jeg kender kun alt for godt det med at styrte rundt for at nå så meget som muligt, mens baby sover, men ind i mellem er det så dejligt bare at drikke en kop kaffe med sig selv og nyde roen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Præcis. Man skal bare huske at gøre det mens man kan :)

   Delete
 5. Everything is so looking nice and peaceful!

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!