Friday, November 30, 2012

my home today


I am still working on Molly's Christmas stocking. I know what to do rest of the evening.
Have a nice Friday evening all of you!

6 comments:

 1. Pyhhh god arbejdslyst - har også kun lige fået vores op at hænge - sidste øjeblik, sådan er det bare :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! Og den nåede at blive færdig til tiden, selvom det blev sent, før jeg kom i seng :)

   Delete
 2. Den bliver så fin, Inger Marie! Vi har igen i år ingen julesokker, men børnene har en gammel juledåse hver stående i stuen, som nissen putter små ting i. Vi pynter lidt op i lejligheden i dag. Det er hyggeligt! Kh Sophie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sophie: Hvor er det en sød idé med juledåserne! Og hyggeligt med jylepynt - det er vi slet ikke nået til endnu, men kasserne er kommet frem fra loftet, og det kribler i mine fingre!

   Delete
 3. Den bliver så fin den julesok! Vigga fik en forærende i Kvickly sidste år - inden jeg kunne nå at stoppe det! Den er i frygtelig rød nervøst velour. Men hun har tegnet den fineste lille pige på den med glimmer (som hun også fik at Kvickly). Jeg har valgt at omfavne sokken, så at sige, og nu hænger den på sin plads på døren og nissen Joakim kommer om natten med en stige og kravler op og putter gaver i.
  Sikke en fin ide iøvrigt med hver sin lille dåse, Sophie :-)
  Glædelig 1. advent . Kram Ida

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ida: Hvor er det en sød historie med Viggas julesok! Der kommer jo ting ind i hjemmet, som man netop må lære at holde af - og heldigvis er julen jo sådan en tid, hvor lidt glimmer og tingeltangel kun er helt på sin plads :)

   Delete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!