Wednesday, January 16, 2013

winter readingWhat better reading during winter than Tove Jansson's Moomin novels... Did you know that she wrote 15 books about the Moomins? A's parents gave Frida Viola the 6 first novels for Christmas, and I am reading them with her now. She might be a little young for the books, but she is totally absorbed in the stories, and I really enjoy this evening ritual. The language is so good and I love the beautiful and more thoughtful passages.

And look at these fantastic original Moomin illustrations from an exhibition some years ago.

4 comments:

 1. Hej Inger Marie
  Jeg har ikke kommenteret før men har fulgt din blog siden jeg så en bolig reportage fra dit hjem. I går så Jeg på Anna WeinRichs blog at hun linkede til en lejlighed som hun - og nogle andre - synes var rigtig lækker. Jeg genkendte den som din lejlighed men kunne ikke lægge en kommentar. Du kan evt selv fortælle dem at Det er dit dejlige hjem:)
  Mvh og Tak for hyggelige blog-øjeblikke
  Lisbet Vinther Nielsen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lisbet.Tusind tak for din fine hilsen! Og sjovt med linket på Anna Weinreichs blog - det havde jeg ikke selv fundet, så det var rigtigt fint at blive tippet om det af dig :)

   Delete
 2. Vi læser også rigtig meget Mumi for tiden & det er som om det lyser lidt op.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du har helt ret, Sophie! Sådan en lille mumitrold kan give både lys og varme :)

   Delete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!