Sunday, June 9, 2013

backyard life
We are getting more and more happy with the backyard (pretending it's a real garden, I guess). It's so good to be outside and still at home.

1. Flora book from the thrift store.
2. The girls had a nice little play house for their birthdays - and this beautiful weather vane for the roof top.
3. Rhurbarbs from a friend's garden.
4. Molly in the play house today.
5. This evening in the couch.
6. Favourite salad at the moment: goat cheese, asparagus, nectarine, dried blueberries, pine nuts and green leaves.

4 comments:

 1. Så fint med legehuset! Det må være utrolig dejligt med en gård, som er rar at være i. Vores er mest bare et stort cykelskur og vi er der aldrig ; )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sophie - legehuset er et stort hit, og noget begge piger kan lege med på hver deres måde. Da vi flyttede ind her for 5 år siden, var der heller ikke andet end cykelskur og affaldskontainere i vores gård - og vi er stort set de eneste, der går op i at få skabt et fint miljø dernede (nok fordi vi er de eneste i andelsforeningen, der har børn), så det har været et stort arbejde at få etableret noget, der bare ligner lidt et gårdmiljø. Pigerne elsker at være dernede - og for hver weekend, hvor vi tager en tørn dernede, bliver der mere og mere hyggeligt :)

   Delete
 2. vi skal også til å ordne i vår bakgård, som også kunbetår af skaraldespande og sykler :). og vi har også den boken :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lena - hvor sjovt med bogen! Og jeg er sikker på, at I bliver glade for at kaste Jer ud i baggårdsprojektet - det er fantastisk at få lidt grønt ind i de triste og grå baggårde. Vi tænker på vores gård som en have nu :)

   Delete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!