Thursday, January 12, 2012

JanuarySome things I like in January:
1. I was lucky to find the smaller Marianne Johnson square bowl from Royal Copenhagen in the local thrift store to accompany the bigger one we already had. Frida Viola calls it a "little brother". She seems convinced that our new little baby is going to be a boy.
2. Right now I prefer drinking my coffee from Ursula Munch Petersen's beautiful Ursula fajance.
3. Kid's bedlinen from my mom's childhood - now in use for Frida Viola. Such a good quality.
4. Practicing painting faces with Frida Viola. She is quite good, I think. (I helped her with the colours - otherwise everything is painted blue at the moment).
5. These little dotted enamel bowls found in the local thrift store.
6. And these fantastic boots from Kavat that my mom and my grandmom gave me for my birthday.

Do you have any January favorites...? And any ideas on what to do during grey and rainy January days...?

5 comments:

 1. hej. vi bager meget for tiden, og går på biblioteket og låner en masse spændende ting med hjem. måske du kunne strikke eller sy lidt til den lille? det går så hurtigt med de små størrelser :) jeg kan anbefale den strikkebog, der hedder Blød Begyndelse af May B. Langhelle. Flora havde blandt andet den helt fantastiske sovedragt med hætte strikket i tykt lysebrunt uld! der er skrevet om bogen på farmorfabrikken: http://farmorfabrikken.dk/2012/01/08/bogen-til-den-barslende-strikke-newbie/

  ReplyDelete
 2. Hej Sophie - hvor ser strikkebogen fantastisk god ud! Sjovt nok havde jeg lige gået og tænkt på, at det kunne være dejligt med et strikketøj til baby (man forbereder sig jo også mentalt, når man sidder med sådan noget mellem hænderne, og denne bog ser ud som om, det lige kunne være noget for mig. Og tak for linket til farmorfabrikken, som jeg slet ikke kender - der ser ud til at være masser af god inspiration at hente!

  ReplyDelete
 3. ja, jeg tror bestemt strikkebogen vil være noget for dig, og du har helt ret omkring det mentale. sådan har jeg også haft det begge gange:)
  en ting jeg glemte: på Ordrupgaard er der lige nu en udstilling med finske Helene Schjerfbeck. hende er jeg meget vild med og måske det også var noget for dig? hun var udstillet her i Aalborg for en del år siden, og det var en fantastisk fin udstilling.

  ReplyDelete
 4. Sophie - endnu et godt tip! Helene Schjerfbeck husker jeg svagt fra studiet, men jeg har aldrig set en udstilling med hende, og hendes værker ser så fine ud, så jeg vil bestemt prøve at komme til Ordrup.

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!