Wednesday, March 28, 2012

My Home Today
1. Molly sleeping in her baby hammock - best baby buy ever.
2. Magnolias from mom's garden.
3. & 4. The changing table - we spend a lot of time here at the moment.
5. This afternoon - Frida Viola is tired when she comes home from kindergarten. She wants to be part of everything concerning Molly.
6. We have these little handknitted pullovers in all sizes and colours. The one in the top is one my mom just made for Molly and the two violet ones are from my own childhood.
7. New spring boots for Frida Viola - something new for big sister is important too :)

5 comments:

 1. Sikke nogle skønne billeder :)

  ReplyDelete
 2. Så nydelig! Jeg kjenner duften av ny baby helt hit :)

  Vi har også Slyngevuggen, og det var det aller aller beste kjøpet vi gjorde til Melvin. Han brukte den til han var 1,5 år .

  (men han kunne ikke sove om natten i den fra han var ca 7 mnd fordi han reiste seg og falt ut, men den var super til å vugge i søvn med og til daglurene innendørs)

  ReplyDelete
 3. Anna - ja, slyngevuggen er fantastisk! Vi brugte den også til Frida Viola, men fik den først anskaffet, da hun var 3-4 mdr. Den blev helt uundværlig for os! Hun satte sig også op i den, som Melvin, men vi løste det ved at have den til at hænge lige over vores seng. Tror også hun brugte den til hun var 1½ år. Nu har jeg været spændt på, hvordan Molly ville modtage den, men hun har sovet lur i den lige fra vi kom hjem fra hospitalet - og det er fantastisk med frie hænder :)

  ReplyDelete
 4. kære inger marie, hvor er det et dejligt billede af dig og dine nu to piger:)og så alle de fine baby ting, som minder mig så meget om dem mine børn havde. det er en lille tur ned ad memory lane at se dine billeder. hav en fin dag!

  ReplyDelete
 5. Such lovely photos of you and your family Inger Marie :)

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!