Friday, August 17, 2012

my home today1. From the dishwasher.
2. A brought me Baby's Breath today.
3. Chocolate - like a package of tobacco.
4. From a Swedish flea market.
5. Love that it is still warm enough to wear summer dresses.
6. "Look mom!"

Have a nice weekend.

5 comments:

 1. Håber I har haft en fin weekend alle fire. Har du barsel længe endnu? Kh Sophie

  ReplyDelete
 2. Hej Sophie - weekend her har været god, og meget, meget varm. Der er stadig 27 grader nu her kl. 23! Jeg strækker barslen med Molly så længe som over hovedet muligt. Med Frida Viola startede jeg op på mit arbejde, allerede da hun var 8 måneder, og det var alt for tidligt for os begge. Jeg er jo stoppet på mit arbejde i galleriet før, jeg gik på barsel, så jeg skal også finde ud af, hvad jeg overhovedet skal bagefter - og det synes jeg ikke, er så nemt.

  ReplyDelete
 3. what a sweet post! i like these little pieces of your world

  ReplyDelete
 4. Kære Inger Marie, tag al den tid med Molly du kan! Det er så godt for hende (og dig). Jeg gik hjemme i to år med Flora, og det var ikke for længe for nogen af os. Jeg ved heller aldrig hvad jeg vil/er, mailer dig en dag :)
  Vi har i øvrigt Truffaut boksen (vi har TP i Aalborg som har meget fint), men har ikke set andre end Jules & Jim endnu. Der er så lyst i vores stue om aftenen!

  ReplyDelete
 5. Kære Sophie - tak :) Det føles rart at få lidt opbakning ift. lang barsel - der er så mange, der ikke kan komme tidligt nok igang igen.

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!