Saturday, May 18, 2013

in balance

We like it up here. All of us. And we wish we could stay here for a couple of weeks more. When I sit here on the front porch with my coffee, and Molly next to me in her baby swing, Copenhagen is far far away. The past couple of days have been so much in balance, and we're already looking forward to the summer vacation. I know it's a cliché, but things just work better, when you have time for each other.

6 comments:

  1. Kære Inger Marie, jeg forstår godt hvad du mener & så skønne billeder! Fint at de er større nu. Vi skal ikke til Sverige i år, hvilket er helt mærkeligt. Men om 10 dage skal vi til Læsø (hvor min mor har et lille træhus) og det er jo næsten Sverige :^) Kh Sophie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kære Sophie. Læsø er så fin - der har jeg holdt flere sommerferier som barn, og jeg har kun dejlige minder. Jeg har kæmpet med store billeder på blogger længe, og nu er det endelig lykkedes. Jeg synes faktisk ikke altid blogger er så nem at navigere rundt i.

      Delete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!