Wednesday, June 5, 2013

touristic
Today it was Constitution Day in Denmark so all schools and institutions were closed. Frida Viola and I took a day as tourists in our own city. We visited some classic Copenhagen sites (and also some favourite playgrounds as well as the puppet theater). Frida Viola fell asleep in the bike trailer on our way home - it's quite demanding to be a tourist.

Why Finnish babies sleep in cardboard boxes - very interesting and sympathetic phenomenon!

2 comments:

  1. Det lyder som en dejlig dag & hvor er det betræk på billede 2 fint. Jeg har ønsket mig det længe, men har aldrig kunnet finde det ; ) Og tak for mail: din ide med at skrive om alt svensk synes jeg vældig godt om & vi kan lige skrives ved! Kh Sophie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sophie - en dag som turist i sin egen by kan være rigtig skøn, jeg glemmer tit at vise børnene de ting, der er lige omkring mig. Betrækket er fra Erikshjälpen - jeg faldt bare for det, men er det et særligt mærke/design...? Det lyder som om, du kender det i forvejen. Og lad os snakkes ved :)

      Delete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!