Wednesday, October 23, 2013

bathroom update #2

A few more details from our new bathroom (and then I promise, not a word more about it!)
It's functional now, and after several months of renovation it's such a pleasure. We like it, and I think it's a nice fit for the rest of the apartment.

We finally got my collection of small bathroom cabinets up, and it turned out to be a perfect way to organize all our bathroom stuff.

8 comments:

 1. Love your choice of colours and those pretty towels, such great taste! Elizabeth

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, Elizabeth - I love those towels too :)

   Delete
 2. Hvor er det blevet smukt! Det er så fantastisk spændende og inspirerende at se hvordan du får brugt og anvendt alle de fine ting og små detaljer du har samlet og gemt. Så skønt. Jeg har jo selv fået 'malet mig op i en krog', sådan indretningsmæssigt, ved at have samlet på så mange fine ting til kommende indretningsprojekter, at vi ikke rigtigt kan være her. Mine samlinger fylder alt, alt for meget, og det er også blevet for uoverskueligt at finde de ting vi vil bruge, når vi skal lave noget. Så det er meget dejligt at se når sådan en fint projekt lykkes. Det må jeg se at lære noget af :-) Har I lavet brusebad eller hvordan? Hvor er den fin, sæbeskålen,- jeg har for nyligt erhvervet en meget gammel kande med sådan et marmoreret mønster i fajancen, som jeg er så glad for. Den skal være til grydeskeer. Hvor er det blevet smukt! Det er så fantastisk spændende og inspirerende at se hvordan du får brugt og anvendt alle de fine ting og små detaljer du har samlet og gemt. Så skønt. Jeg har jo selv fået 'malet mig op i en krog', sådan indretningsmæssigt, ved at have samlet på så mange fine ting til kommende indretningsprojekter, at vi ikke rigtigt kan være her. Mine samlinger fylder alt, alt for meget, og det er også blevet for uoverskueligt at finde de ting vi vil bruge, når vi skal lave noget. Så det er Hvor er det blevet smukt! Det er så fantastisk spændende og inspirerende at se hvordan du får brugt og anvendt alle de fine ting og små detaljer du har samlet og gemt. Så skønt. Jeg har jo selv fået 'malet mig op i en krog', sådan indretningsmæssigt, ved at have samlet på så mange fine ting til kommende indretningsprojekter, at vi ikke rigtigt kan være her. Mine samlinger fylder alt, alt for meget, og det er også blevet for uoverskueligt at finde de ting vi vil bruge, når vi skal lave noget. Så det er

  ReplyDelete
 3. Undskyld, jeg kan ikke få kommentarfeltet til at virke, den sletter og kopierer og 'forstener', sikke et rod jeg fik lavet!?
  Kh. Maja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Maja! Det er vist den længste hilsen, jeg nogensinde har fået ;-) Jeg har det på præcis samme måde som du - samlinger er skønne og kaotiske. Eller kaordiske, som er et nyt ord jeg har lært og godt kan lide - sådan en blanding mellem kaos og orden ;-) I skal nok få styr på alle jeres samlinger en dag - lige nu er der andre ting, der er vigtigere, sådan som små søde vuggestuebørn fx. Og vi har lavet en brusekabine - og begge piger elsker heldigvis at få brusebad, selvom Frida Viola synes badene er alt for korte!

   Delete
 4. Hold dig ikke tilbage, det ser super skønt ud...;)
  Hej fra Maja B

  ReplyDelete
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Dejligt med alle de fine genbrugsfund. Jeg bliver ikke træt af at se på det;o)
  Kh Lisbeth

  ReplyDelete

Please drop me a line - it makes me so happy to hear from you!

Send en lille hilsen - hvis du ikke har en blog selv, kan du vælge "Name/URL" i "Choose an identity" skrive en hilsen og klikke send -– jeg bliver så glad for at høre fra Jer!